Verkeer

Een verkeersongeluk. U moet er niet aan denken? Toch wel! Een goede motorrijtuigenverzekering zal u in het geval van een verkeersongeluk helpen om weer snel op weg te komen. Daar komt nog bij dat u in Nederland verplicht bent om voor uw auto, scooter of motor een motorrijtuigenverzekering af te sluiten.

Genoeg reden dus om eens te bekijken welke verzekering in uw situatie de beste en voordeligste is. Bel of mail ons daarom gerust of vraag online een offerte aan! Wilt u nu al meer weten over de motorrijtuigenverzekering? Lees dan even verder.

Wat dekt een motorrijtuigverzekering?
Schade die úw motorvoertuig veroorzaakt. Dat is wat een motorrijtuigenverzekering dekt. Een motorrijtuigverzekering bevat ten minste een aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering). Afhankelijk van de soort motorrijtuigverzekering die u kiest, wordt er nog meer gedekt:

  • de motorrijtuigenverzekering met WA-dekking: alleen de door uw voertuig veroorzaakte schade wordt vergoed;
  • de motorrijtuigenverzekering met beperkt cascodekking: ook schade aan uw voertuig wordt vergoed wanneer deze door een externe oorzaak, zoals brand, diefstal of een aanrijding met een dier, is ontstaan;
  • de motorrijtuigenverzekering met volledig cascodekking: ook de schade aan uw voertuig door slippen, botsen of omslaan wordt vergoed.

Wilt u nog exacter weten welke zaken door welke verzekering worden afgedekt? Laat het ons u dan vertellen.

Optimaal verzekerd in geval van schade
Wanneer u een autoverzekering via Sperwer Assurantiën afsluit, heeft u een streepje voor: de polissen van een autoverzekering combineren wij altijd met een ongevalleninzittenden- en rechtsbijstandverzekering. Zo kunnen wij u in geval van schade optimaal bijstaan.