Leven, Sparen en Pensioen

Als medewerker van PLUS of SPAR bouwt u pensioen op. Maar weet u ook hoeveel? En wat gebeurt er als u komt te overlijden? Wij helpen u graag om een helder beeld te geven van dat wat u aan pensioen spaart en dat wat u netto uitgekeerd zult krijgen. Ook spreken we de mogelijkheden voor een overlijdensrisicoverzekering met u door. Meer weten? U kunt ons vrijblijvend e-mailen of bellen.

Uw pensioen regelen, zo doet u dat
Uw pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Om ervoor te zorgen dat u straks optimaal van uw pensioen kunt genieten, bekijkt Sperwer Assurantiën hoe u uw pensioen het best kunt opbouwen. Omdat wij ons goed thuis voelen in de levensmiddelenbranche, kunnen wij u gedetailleerd adviseren. Zo komt u aan het einde van uw carrière nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Een overlijdensrisicoverzekering voorkomt financiële moeilijkheden
Wanneer u een overlijdensrisicoverzekering afsluit, verzekert u zich voor een bepaald bedrag. Dit bedrag wordt, wanneer u overlijdt, uitgekeerd aan de door u aangewezen personen. Er is een grote kans dat uw nabestaanden het ook financieel lastig krijgen na uw overlijden. Met een overlijdensrisicoverzekering helpt u hen door de situatie heen te komen.