Over ons

Gewoon goed advies en antwoord op uw vragen. Een vraagbaak. Dát is Sperwer Assurantiën. Ons assurantiekantoor staat voor up-to-date-kennis van de verzekeringswereld én van zijn verzekerden, die allen afkomstig zijn uit de levensmiddelenbranche. Tot die laatste groep behoort u. Daarom nemen wij graag de tijd om in een gesprek uw persoonlijke en/of zakelijke situatie te bespreken. Op die manier kunnen wij u en u ons leren kennen. Een gepaste polis is het resultaat. En moet u een beroep doen op uw verzekering? Dan staan onze medewerkers voor u klaar. U krijgt altijd te maken met een gedreven verzekeringsadviseur die kennis heeft van de branche en graag met u meedenkt. Of u ons nu nodig heeft voor enig overleg of voor een schadeclaim, de professionals van Sperwer Assurantiën helpen u altijd.

Sperwer Assurantiën BV maakt deel uit van Unirobe Meeùs Groep B.V. en is onderdeel van risico- en verzekeringsadviseur Aon.

 

Over Aon
Aon plc (NYSE:AON) is een toonaangevende wereldwijde dienstverlener op het gebied van risk, retirement en health. Aon analyseert de personele risico’s en bedrijfsrisico’s, geeft passend risicoadvies, zorgt voor de (financiële) oplossing én is er als een incident de bedrijfscontinuïteit bedreigt. Zo helpen wij klanten succesvol te ondernemen.

Aon heeft in Nederland [8] vestigingen met [1.540] medewerkers en in 120 landen meer dan 50.000 collega’s. Ga voor meer informatie naar www.aon.nl.

 

Feitelijke informatie over Sperwer Assurantiën bv:

KvK-nummer: 30097471
AFM-nummer: 12005988
Kifid-nummer: 300.003205